Uploaded image for project: 'Alfresco One Platform'
  1. Alfresco One Platform
  2. ACE-5643

[Win10 - MS Edge] Home: Hide 'Get Started' does not work

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Verified (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 5.2
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Applause (Temp)
    • Labels:
      None

      Description

      View your issue at Applause Testing Services - https://platform.applause.com/products/12989/testcycles/123540/issues/2365979
      ---- ACTION DETAILS ----

      Action Performed:

      Expected Result:
      'Get Started' area should be hidden.

      Actual Result:
      The page will refresh after clicking [OK] at the prompt pop-up, but after refreshing 'Get Started' area still remain on the screen.

      This issue did not occur on version 5.1.1

      Additional Info:

      Error Code/Message:

      ---- ENVIRONMENT ----

      Language:English ,Operating System:Windows,Desktop Accessories:Webcam,Desktop Accessories:Microphone,Desktop Accessories:Speakers,Desktop Accessories:Headset,Web Browser:Microsoft Edge,Operating System Version:10 64-bit

      2016-12-04 11:26:36.0:I've updated the issue and added more information as your request. Please double check, thank you.
      2016-12-04 10:31:06.0:Important: You must indicate if the bug you have submitted is also on a previous version (5.1.1) of the product. You can access version 5.1.1 here:
      http://ec2-54-93-94-243.eu-central-1.compute.amazonaws.com:8080/share
      Login: admin1 / ApplauseV1876
      Write in your bug report either: Issue also on 5.1.1 or Issue not on 5.1.1

      ---- UTEST PROPERTIES ----

      uTest Bug Id: 2365979

      Title: [Win10 - MS Edge] Home: Hide 'Get Started' does not work
      Status: Approved

      Type: Functional
      Frequency: Every Time
      Severity: Medium

      Product: Alfresco One (52GA - Stack 1)
      Test Cycle: Alfresco One - Exploratory - 52GA

      ---- 1 Community Reproductions ----

      Badreddine KHELLAF on 2016-12-04 21:30:11.0
      Avast! - None - French (France) - Windows - 7 64-bit - Webcam - Microphone - Speakers - Headset - Internet Explorer 11
      AVG - None - French (France) - Windows - 7 64-bit - Firefox - Webcam - Microphone - Speakers - Headset

      ---- 4 Custom Fields ----

      Your Country, Locale, Device Language: Australia, Melbourne, English
      Operating System Version (Including servicepack): Windows 10 Pro - 64 bits
      Exact browser build version: Microsoft Edge 38.14393.0.0
      Exact URL: http://oracluster52-347170320.eu-central-1.elb.amazonaws.com:8080/share/page/user/Admin19/dashboard

      ---- UTEST Attachment ----

      Bug2365979_Hide Get Started does not work.mp4 : https://utest-dl.s3.amazonaws.com/8610/12989/123540/null/bugAttachment/Bug2365979_Hide%20Get%20Started%20does%20not%20work.mp4?AWSAccessKeyId=AKIAJVVOIXUIFRTEEEKQ&Expires=1796470857&Signature=4Va9Fjg8toMdqMhLMhLB1lc7f6w%3D
      Bug2365979_Version 5.1.1 - Hide Get Started section.mp4 : https://utest-dl.s3.amazonaws.com/8610/12989/123540/null/bugAttachment/Bug2365979_Version%205.1.1%20-%20Hide%20Get%20Started%20section.mp4?AWSAccessKeyId=AKIAJVVOIXUIFRTEEEKQ&Expires=1796470857&Signature=MJyqxpPxSJjOlIwfgrtpdnMpZFg%3D

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                closedissues Closed Issues
                Reporter:
                applause-admin Applause Test Integration
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                2 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: