Uploaded image for project: 'Alfresco One Platform'
  1. Alfresco One Platform
  2. ACE-5932

APS 6.1 RC3 - Address issues with API-Explorer on Firefox

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Verified (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 6.1
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Repository
    • Labels:
    • Environment:
      ACS 6.1 RC3 using docker-compose, on Firefox main window only
    • Bug Priority:
      Category 3

      Description

      The link for the api-explorer in the /alfresco page does not have a trailing "/" which causes the following behaviours:

      http://localhost:8080/api-explorer/ works OK

      http://localhost:8080/api-explorer redirects to http://localhost:8080/api-explorer/ (works OK)

      http://127.0.0.1:8080/api-explorer/ works OK

      http://127.0.0.1:8080/api-explorer (without the trailing "/") redirects into http://127.0.0.1:8080/#/personal-files with strange behaviour... (see attachment).

       Update: This behaviour only on Firefox main windows. Not on Chrome or Safari and not on Private Window

        Attachments

          Issue Links

            Structure

              Activity

                People

                • Assignee:
                  closedissues Closed Issues
                  Reporter:
                  gparapadakis George Parapadakis
                • Votes:
                  0 Vote for this issue
                  Watchers:
                  4 Start watching this issue

                  Dates

                  • Created:
                    Updated:
                    Resolved:

                    Structure Helper Panel