Uploaded image for project: 'Activiti'
  1. Activiti
  2. ACTIVITI-160

Activiti Suite: When showing the process overview and it contains a subprocess the diagram gets all messed up

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Done (View Workflow)
    • Priority: Critical
    • Resolution: Resolved
    • Affects Version/s: Alfresco Activiti 1.5.0, APS 1.6.1
    • Fix Version/s: APS 1.6.3
    • Component/s: Kickstart/Studio
    • Labels:
      None
    • ACT Numbers:

      00479802,00746542

    • Sprint:
      Docs Sprint 18, Sprint 30 May - 2 Jun, Sprint 5 Jun - 9 Jun, Sprint 12 Jun - 16 Jun

      Description

      Steps to Reproduce

      1. Install Activiti Suite 1.3.1 / use the Cloud based instance
      2. Upload attached app
      3. Save and publish the app
      4. Start the process
      5. Click Process -> Show Diagram

      Observed Result

      See attached screenshot ProcessDiagram.JPG

      Expected Result

      Correct subprocess diagram

        TestRail: Results

          Attachments

            Issue Links

              Structure

                Activity

                  People

                  • Assignee:
                    rdiacenco Roxana Diacenco
                    Reporter:
                    lwang Lei Wang [X] (Inactive)
                  • Votes:
                    2 Vote for this issue
                    Watchers:
                    10 Start watching this issue

                    Dates

                    • Created:
                      Updated:
                      Resolved:

                      TestRail: Cases

                        Structure Helper Panel