Uploaded image for project: 'Alfresco'
  1. Alfresco
  2. ALF-1292

The shade doesn't fit the outline of the 'Sites' menu after an item has been removed

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Trivial
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: 4.0 Enterprise
    • Component/s: ZZ_Archive
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Windows 2008 Ent SP1 x64, MSSQL 2005 SP2, JBoss 4.2.3, JDK 6u12, NTLM passthru. Client Vista, IE7
    • Resolution Time Custom Field:
      128 weeks, 6 days, 22 hours, 53 minutes, 5 seconds

      Description

      [Pre-condition]:
      1. User is logged in and stays at his dashboard page.
      2. At least 2 sites are created.

      [Steps]:
      1. Click a star outline to the left of sites name in the My Sites dashlet.
      2. On the toolbar, expand the Sites option and click a site;
      3. Click a solid star to the left of a site name in the My Sites dashlet.

      [Actual result]:
      3. The Sites menu is shown correctly-the shade doesn't fit its outline (see screenshot attached)
      [Expected result]:
      3. The Sites menu is shown correctly-the shade fits its outline

        Attachments

          Structure

            Activity

              People

              • Assignee:
                closedissues Closed Issues
                Reporter:
                mkononovich mkononovich
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Date of First Response:

                  Structure Helper Panel