Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 3.2 Community
    • Fix Version/s: 3.3 Community
    • Component/s: ZZ_Archive
    • Security Level: external (External user)
    • Labels:
      None

      Description

      When copying a folder from one Site to another the tags are not getting reindexed.

      The list of tags keeps empty even if the new folder contains many files with tags.

      On the other hand, if I delete the copied folder in the old site, the tags are not removed.
      Even the results (the count behind the tag) aren't resetted.
      So if there have been several files with tag resume the tag keeps in the list and even the count.
      for example resume(4)

      Forum-Post for reference: http://forums.alfresco.com/en/viewtopic.php?f=47&t=20919

        Attachments

          Structure

            Activity

              People

              • Assignee:
                closedbugs Closed Bugs (Inactive)
                Reporter:
                meme Marc Ende (Inactive)
              • Votes:
                1 Vote for this issue
                Watchers:
                2 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Date of First Response:

                  Time Tracking

                  Estimated:
                  Original Estimate - 1 day
                  1d
                  Remaining:
                  Remaining Estimate - 1 day
                  1d
                  Logged:
                  Time Spent - Not Specified
                  Not Specified

                    Structure Helper Panel