Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: 4.0.d Community
    • Fix Version/s: None
    • Security Level: external (External user)
    • Labels:
      None
    • Environment:
      windows -7,Liferay 6.1 version,alfresco4.0 version
    • Security Severity:
      None

      Description

      Hi i have successfully integrated alfresco into liferay.First time it has worked fine.After sometime when i am trying to view alfresco portlet in liferay it is showing please login via your portal.Why it is happening.Please help me out to solve this issue.

        Attachments

          Activity

          Hide
          jhansi jhansi added a comment -

          Hi please help me out to solve this issue.

          Show
          jhansi jhansi added a comment - Hi please help me out to solve this issue.
          Hide
          kroast Kevin Roast added a comment -

          We are no longer supporting Alfresco inside Liferay portlet.

          Show
          kroast Kevin Roast added a comment - We are no longer supporting Alfresco inside Liferay portlet.
          Hide
          resplin Richard Esplin added a comment -

          Cleaning up issues marked as "won't fix".

          Show
          resplin Richard Esplin added a comment - Cleaning up issues marked as "won't fix".

            People

            • Assignee:
              closedissues Closed Issues
              Reporter:
              jhansi jhansi
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Date of First Response: