Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed Closed
    • Priority: Blocker Blocker
    • Resolution: Not a bug
    • Affects Version/s: 3.2 R Enterprise
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Forms Development Kit
    • Security Level: external (External user)
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Windows Vista/XP 32bit, Alfresco Enterprise 3.2.0 (r 416) schema 3400 /w tomcat that came with it.

      Description

      Related to forum post: http://forums.alfresco.com/en/viewtopic.php?f=50&t=26423
      Decision to create an issue taken after reading: http://issues.alfresco.com/jira/browse/ALF-1592 (related?)

      Form-data field values are not received by the alfresco webscript.

      code snippet from the webscript

      for each (field in formdata.fields)
      {
      logger.log("FIELDNAME: " + field.name + " met value: " + field.value);
      if (field.name == "voornaam")

      { voornaam = field.value; }

      else if (field.name == "tussenvoegsels")

      { tussenvoegsels = field.value; }

      else if (field.name == "achternaam")

      { achternaam = field.value; }

      }

      Issue mentioned in the start of the post says this is fixed for 3.3, but that is community edition.

        Issue Links

          Activity

            People

            • Assignee:
              Closed Bugs
              Reporter:
              Ritchie
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Date of First Response: