Uploaded image for project: 'Alfresco'
  1. Alfresco
  2. ALF-894

Deployment via AVM to Live ASR (Deprecated) creates incorrect avm store

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: 3.2 R Enterprise
    • Fix Version/s: 3.3 Enterprise
    • Component/s: ZZ_Archive
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Windows Server, Tomcat, MySQL, FF3
    • Testcase ID:
      Hide

      WCM-885

      Show
      WCM-885
    • Resolution Time Custom Field:
      9 weeks, 6 days, 19 hours, 56 minutes, 54 seconds

      Description

      Steps:
      1. Install Alfresco on two servers (server1 and server2)
      2. Create Web Project "Test-live" on server2;
      3. Create Web Project "Test" on server1 with configured ASR:
      Type: Live Server, Display Name: ASR live, Host: server2, Port: 50500, admin/admin,
      4. Add any content item and submit it directly to Staging Sandbox;
      5. When new snapshot is created Deploy an item;
      6. Go to system2 and verify Web Project "Test-live"--> no items are displayed
      7. Go to AVM console and verify created avm store (lsrep command) --> [Test:admin:2010-01-17T17:14:39.086+02:00] store is created.

      Is it correct system behaviour for ASR?

      OlgaTa

        Attachments

          Issue Links

            Structure

              Activity

                People

                • Assignee:
                  closedbugs Closed Bugs
                  Reporter:
                  alfrescoqa Alfresco QA Team
                • Votes:
                  0 Vote for this issue
                  Watchers:
                  1 Start watching this issue

                  Dates

                  • Created:
                    Updated:
                    Resolved:
                    Date of First Response:

                    Structure Helper Panel