Uploaded image for project: 'Alfresco'
  1. Alfresco
  2. ALF-901

Impossible to deploy item to test ASR via AVM

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Not a bug
    • Affects Version/s: 3.2 R Enterprise
    • Fix Version/s: 3.3 Enterprise
    • Component/s: ZZ_Archive
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Windows Server, Tomcat, MySQL, FF3
    • Testcase ID:
      Hide

      WCM-899

      Show
      WCM-899
    • Resolution Time Custom Field:
      9 weeks, 5 days, 21 hours, 30 minutes, 50 seconds

      Description

      Steps:
      1. Create 2 machines (system1 and system2)
      System 1 will be the receiver and system 2 will be the source
      2. On System 1, create a new web project "testA".
      3. On System2 create Web Project "testA" with configured ASR
      (Type: Test Server, Host: other_server, Port: 50500, Source Path: /ROOT/123)
      4. Create folder 123 and any content item inside of it;
      5. Deploy sandbox to test server;
      6. Go to Web Project "testA" on system1;
      7. Click Browse Website link --> error occurs (see attach)

      Expected result:
      Website is opened, successfully deployed content item from source path is displayed on system1;

      OlgaTa

        Attachments

        1. log.txt
          9 kB
        2. log.txt
          12 kB
        3. test ASR via AVM.jpg
          test ASR via AVM.jpg
          211 kB

          Issue Links

            Structure

              Activity

                People

                • Assignee:
                  closedbugs Closed Bugs
                  Reporter:
                  alfrescoqa Alfresco QA Team
                • Votes:
                  0 Vote for this issue
                  Watchers:
                  1 Start watching this issue

                  Dates

                  • Created:
                    Updated:
                    Resolved:
                    Date of First Response:

                    Structure Helper Panel