Uploaded image for project: 'Alfresco'
  1. Alfresco
  2. ALF-9970

WebFramework in development mode gives blank page in Share admin console

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Critical
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: 4.0 Enterprise
    • Fix Version/s: 4.0 Enterprise
    • Component/s: ZZ_Archive
    • Security Level: external (External user)
    • Labels:
      None
    • Environment:
      This is tested with swift HEAD r29902, mysql, macos dev machine, both on a new repo and with an upgraded repo.

      Description

      If you set the WebFramework in development mode the Share admin console doesn't render the ctool component that is created "on the fly" in /classes/alfresco/templates/console.js.
      The end result is only a left pane listing the tools, view source and you have for ctools
      <div id="unbound-region-ctool"></div>

      To test, in web-extension create file share-config-custom.xml with

      <alfresco-config>
      <config replace="true">
      <flags>
      <client-debug>true</client-debug>
      <client-debug-autologging>false</client-debug-autologging>
      </flags>
      </config>

      <config evaluator="string-compare" condition="WebFramework">
      <web-framework>
      <autowire>
      <mode>development</mode>
      </autowire>
      </web-framework>
      </config>
      </alfresco-config>

      and restart.

      If <mode> is changed to production, and share restarted, the admin console tools render properly again.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

            Hide
            kroast Kevin Roast [X] (Inactive) added a comment -

            This is a known limitation of the debug flag due to changes in the way SpringSurf manages transient objects and the slightly funky way that the admin console works. There are no plans to fix this currently.

            Show
            kroast Kevin Roast [X] (Inactive) added a comment - This is a known limitation of the debug flag due to changes in the way SpringSurf manages transient objects and the slightly funky way that the admin console works. There are no plans to fix this currently.
            Hide
            rmanthena Ravi Manthena [X] (Inactive) added a comment -

            fixed issues for retesting in enterprise head build 361 onwards

            Show
            rmanthena Ravi Manthena [X] (Inactive) added a comment - fixed issues for retesting in enterprise head build 361 onwards
            Hide
            alfrescoqa Alfresco QA Team added a comment -

            Validated on Alfresco Enterprise v4.0.0(a 361), Tomcat, PostgreSQL, Java (all installer deployed), Client: WinXP, FF5.
            Closed as not a bug.

            Show
            alfrescoqa Alfresco QA Team added a comment - Validated on Alfresco Enterprise v4.0.0(a 361), Tomcat, PostgreSQL, Java (all installer deployed), Client: WinXP, FF5. Closed as not a bug.

              People

              • Assignee:
                closedbugs Closed Bugs
                Reporter:
                loftux Peter Löfgren
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                4 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Date of First Response: