Uploaded image for project: 'Service Packs and Hot Fixes'
  1. Service Packs and Hot Fixes
  2. MNT-10318

IE9:Editing page is broken after deleting tag for Wiki, Blog, Discussion.

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 4.2
    • Fix Version/s: 4.2.2
    • Component/s: Tags and Categories
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Alfresco Enterprise v4.2.0 (r57217-b28) schema 6034; (RHEL 6.4, DB2 10.1,Tomcat 7.0.42, Alfresco+ OpenLDAP 2.4.23, Schema 2. Client:Windows 7 X64, IE9

      Description

      Steps to reproduce:
      1.Create any Site;
      2.Create Wiki page with tag ;
      3. Click 'Edit “ button for created wiki page;
      4. Click “X” button near added tag
      Actual result: Editing page is broken (Please,s ee att. “Top of the editing page.png”,” Bottom of the page editing page.png”)
      The same behavior is for Discussions and Blog components.
      Note: Everything works fine in IE10, FF 26.0,Chrome 31.0.1650.63 m.
      ElenaA

        Attachments

          Structure

            Activity

              People

              • Assignee:
                closedbugs Closed Bugs (Inactive)
                Reporter:
                alfrescoqa Alfresco QA Team (Inactive)
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                5 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  Time Tracking

                  Estimated:
                  Original Estimate - Not Specified
                  Not Specified
                  Remaining:
                  Remaining Estimate - 0 minutes
                  0m
                  Logged:
                  Time Spent - 2 days, 6 hours
                  2d 6h

                    Structure Helper Panel