Uploaded image for project: 'Service Packs and Hot Fixes'
  1. Service Packs and Hot Fixes
  2. MNT-13971

Firefox specific: Alfresco page is blanked after deleting all languages in browser

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 5.0.N
    • Fix Version/s: 5.0.2
    • Component/s: Share Application
    • Labels:
    • Environment:
      Alfresco Enterprise v5.1.0 (r101087-b33) schema 9,003

      Client: Windows 7 x64, Firefox 37.0.2
                 Windows 7 x32, Firefox 30

      Description

      Steps:

      1. Browser cache is cleared
      2. Delete all languages in Firefox (Options->Content)
      3. Go to Alfresco page
      4. Log in as any user

      Observed result:

      Page is blanked (see attachment)

      It was found during Adhoc testing and reported by Alex Bykov

      NOTE:
      The issue isn't reproduced on Alfresco Enterprise v4.2.4 (.8 r101169-b125) schema 6069
      The issue is reproduced on Alfresco Enterprise v5.0.2 (r102357-b245) schema 8030

      Alexander B.

        Attachments

          Issue Links

            Structure

              Activity

                People

                • Assignee:
                  closedbugs Closed Bugs
                  Reporter:
                  alfrescoqa Alfresco QA Team
                • Votes:
                  0 Vote for this issue
                  Watchers:
                  8 Start watching this issue

                  Dates

                  • Created:
                    Updated:
                    Resolved:

                    Time Tracking

                    Estimated:
                    Original Estimate - Not Specified
                    Not Specified
                    Remaining:
                    Remaining Estimate - 0 minutes
                    0m
                    Logged:
                    Time Spent - 1 day, 6 hours
                    1d 6h

                      Structure Helper Panel