Uploaded image for project: 'Service Packs and Hot Fixes'
  1. Service Packs and Hot Fixes
  2. MNT-19422

Web Quick Start AWE Editor: Insert/Edit Image Action Is Not Working

    Details

    • Type: Service Pack Request
    • Status: Open (View Workflow)
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 5.2.1, 5.2.2, 5.2.3
    • Fix Version/s: 5.2.N
    • Component/s: Web Quick Start
    • Labels:
      None
    • Environment:
      ACS v5.2.1/Linux/Tomcat/Aurora
    • Bug Priority:
      Category 2
    • ACT Numbers:

      00956554

      Description

      When editing or creating a new article on the “Editorial Site” for Web Quick Start, and selecting the “Insert/Edit” Image action a user is unable to add a Source URL or add text to the Image Description or Dimensions boxes.  Also, a user is unable to edit a Source URL for an image that already exists in the article.

      Supporting Evidence

      Steps to Reproduce:

      1. Install ACS v5.2.x with the WCMQS module.
      2. Login to share and create a site called Web Quick Start.
      3. Go to “Customize Dashboard” and add the “Web Quick Start” dashlet.
      4. In the “Web Quick Start” dashlet on the “Site Dashboard” import the WCMQS sample data.
      5. Navigate to http://localhost:8080/wcmqs for access to the “Editorial Site”.
      6. Log into the site.
      7. Click on any article and select edit or use “Quick Create” to create a new article.
      8. When editing the article select “Insert Image” from the “Insert” dropdown or click on the “Insert/Edit Image” icon.
      9. In the Source, Image Description or Dimensions boxes attempt to add text. Unable to add text in any of the boxes.
      10. In the Source box attempt to click on the “Browser Folder” icon. Unable to browse to a folder to create the URL.

      Expected Behavior:

      When editing a current article or creating a new article on the “Editorial Site” you should be able to insert or edit an image.

      Observed Behavior: 

      When editing a current article or creating a new article on the “Editorial Site” you are unable to insert or edit an image.

      It appears that there is an issue with the TinyMCE editor.

      I also was able to reproduce this in a Windows/Tomcat/PostgreSQL environment.

        Attachments

          Structure

            Activity

              People

              • Assignee:
                shareteam Share Team
                Reporter:
                kwatson Kimberly Watson
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                6 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:

                  Structure Helper Panel