Uploaded image for project: 'Service Packs and Hot Fixes'
  1. Service Packs and Hot Fixes
  2. MNT-21511

Kerberos SSO does not work correctly in Alfresco 6.2.0 Aikau 1.0.101.19 Config Module.xml was not found

    Details

    • Type: Service Pack Request
    • Status: Closed
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 6.2.0.3, 6.2.0.5, 6.2.1
    • Fix Version/s: 6.2.2
    • Component/s: ACS Deployment
    • Labels:

      Description

      Kerberos SSO does not work correctly in Alfresco 6.2.0. Aikau 1.0.101.19 Config Module.xml was not found

      Problem Description:

      Kerberos SSO does not work correctly in Alfresco 6.2.0. An exception is thrown when attempting to login from a Domain Managed PC/desktop.

      Steps to Reproduce

      1.  Install Alfresco 6.2.0 and configure it for Kerberos SSO
      2.  Restart Alfresco Tomcat. (and search and activemq etc..)
      3.  Access share with IE on client from a Windows 10 desktop that is a member of the Windows Server 2012 Domain - http://<host>:port/share

      Expected Result:

      Share Kerberos SSO works fine. The same configuration works fine on 6.1.0.5 with same SPN and Keytab files.

      Actual Result:

      Kerberos fails with the following errors:

      Apr 14, 2020 8:29:45 AM org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve invoke
      SEVERE: Servlet.service() for servlet wcapiServlet in context with path /alfresco threw exception
      org.alfresco.rest.framework.core.exceptions.NotFoundException: 03140000 /create/alfresco/site-data/extensions/default-persisted-extension.xml was not found
      at org.alfresco.rest.api.PublicApiDeclarativeRegistry.findWebScript(PublicApiDeclarativeRegistry.java:250)

      Apr 14, 2020 8:29:45 AM org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve invoke
      SEVERE: Servlet.service() for servlet wcapiServlet in context with path /alfresco threw exception
      org.alfresco.rest.framework.core.exceptions.NotFoundException: 03140001 /create/alfresco/site-data/module-deployments/Aikau 1.0.101.19 Config Module.xml was not found
      at org.alfresco.rest.api.PublicApiDeclarativeRegistry.findWebScript(PublicApiDeclarativeRegistry.java:250)

      The user is taken to the Login Prompt on Share.

        Attachments

          Issue Links

            Structure

              Activity

                People

                • Assignee:
                  closedbugs Closed Bugs (Inactive)
                  Reporter:
                  rpierce Ron Pierce
                • Votes:
                  2 Vote for this issue
                  Watchers:
                  5 Start watching this issue

                  Dates

                  • Created:
                    Updated:
                    Resolved:

                    Structure Helper Panel