Details

    • Type: Service Pack Request
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Critical
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 3.4.6
    • Fix Version/s: 3.4.9
    • Component/s: Share Application
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Alfresco 3.4.6, Windows 2008 Server, Mysql 5, Tomcat 6, JDK 6
    • ACT Numbers:

      38841

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Access Share as English and edit offline a document;
      2. The document is checked out and 'working copy' is added to the file name;
      3. Upload a new version of the file and 'working copy' is gone as expected;
      4. Change locale to German (for example via "quicklocale switcher" on Firefox) and repeat the steps above;

      Expected behaviour:
      'Working offline' is added in German (Arbeitskopie) and then removed after the editing is completed;

      Observed behavior:
      'Working copy' (translated in German as Arbeitskopie) is added at every edit offline;

        Attachments

          Issue Links

            Activity

            Hide
            ahunt Andrew Hunt added a comment -

            Tests on my system were intermittent - unsure why.

            • Check out a doc in one language
            • Change language
            • Check doc back in
              • Sometimes the doc was checked back in properly, sometimes the document ended up checked back in but still with the "Working Copy" (or equivalent) from the first language
            Show
            ahunt Andrew Hunt added a comment - Tests on my system were intermittent - unsure why. Check out a doc in one language Change language Check doc back in Sometimes the doc was checked back in properly, sometimes the document ended up checked back in but still with the "Working Copy" (or equivalent) from the first language
            Hide
            dvaserin Dmitry Vaserin (Inactive) added a comment - - edited

            Can't reproduce using Alfresco v3.4.9 (r34914) schema 4210.
            I can reproduce issue using the same steps on Alfresco v.3.4.6, so issue is already fixed on 3.4.9.

            Show
            dvaserin Dmitry Vaserin (Inactive) added a comment - - edited Can't reproduce using Alfresco v3.4.9 ( r34914 ) schema 4210. I can reproduce issue using the same steps on Alfresco v.3.4.6, so issue is already fixed on 3.4.9.
            Hide
            alfrescoqa Alfresco QA Team added a comment -

            Validated against Alfresco Enterprise v3.4.9 (678)

            Show
            alfrescoqa Alfresco QA Team added a comment - Validated against Alfresco Enterprise v3.4.9 (678)

              People

              • Assignee:
                closedbugs Closed Bugs
                Reporter:
                fcorsaro Fabrizio Corsaro [X] (Inactive)
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                2 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:

                  Time Tracking

                  Estimated:
                  Original Estimate - Not Specified
                  Not Specified
                  Remaining:
                  Remaining Estimate - 0 minutes
                  0m
                  Logged:
                  Time Spent - 1 hour, 30 minutes
                  1h 30m