Uploaded image for project: 'Service Packs and Hot Fixes'
  1. Service Packs and Hot Fixes
  2. MNT-3726

Any discussion topic containing non-ascii characters cannot be saved.

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 3.2.1, 3.3
    • Fix Version/s: 3.2.1, 3.3
    • Component/s: Alfresco Explorer
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Alfresco 3.3.0 Community build 2757 Win2k8, Postgres (also affects MySQL).
    • Bug Priority:
      Category 2
    • Testcase ID:
      Hide

      Explorer-2374

      Show
      Explorer-2374

      Description

      Attempt of creating forum topic/content discussion/whatever with non-English characters in message field leads to indefinite time of waiting for page to load on click of "Create Topic" button.

      Steps to reproduce

      1. Start discussion on any node (e.g. Data Dictionary)
      2. Enter non en_us characters into "message" field.
      3. Click "create topic" button

      Expected result:

      Topic with message in locale entered should be displayed

      Actual result:

      Browser starts loading page forever. Attempt to stop loading/navigate anywhere else leads to appearing of content discussion as standalone node. (See screenshot attached)

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              closedbugs Closed Bugs
              Reporter:
              alfrescoqa Alfresco QA Team
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: