Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Resolution: Not a bug
    • Affects Version/s: 3.2.1
    • Fix Version/s: 3.2.1
    • Component/s: Installer, ZZ_Archive
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Alfresco 3.2.1 EE b 495 - Stack 7 Suse 11.1, Websphere 7.0.0.7, Oracle 10.2g, Alfresco +OpenLDAP, MacOS X 10.5.5, Safari 3.2.1
    • Bug Priority:
      Category 1
    • Testcase ID:
      Hide

      WCM-859, WCM-860

      Show
      WCM-859, WCM-860

      Description

      1. Go to /tomcat/shared/classes/ and open alfresco-global.properties file;
      2. Paste in alfresco-global.properties next:
      deployment.dmr.consolidate=true or false
      deployment.dmr.name=alfresco
      3. Restart Alfresco;
      4. Create Web project
      In the "Configure Recievers" section, add system 1 as a Deployment Receiver.

      • Type: Live Server, Display Name: System1, Transport Name: default, Host:192.168.4.68 Port: 50500, username: admin, password: admin, Target Name: avm
        5. Add any content to the user's sandbox;
        6. Submit some content directly to Staging Sandbox;
        7. On Recent Snapshots click Deploy button and deploy snapshot;

      Actual Result:
      Could not connect to remote deployment receiver, transportName:default, hostName:192.168.4.68, port: 50500

      Expected Result:
      Deployment Successful;

      AndreyMa

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                closedissues Closed Issues
                Reporter:
                alfrescoqa Alfresco QA Team
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                2 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: