Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Critical
    • Resolution: Not a bug
    • Affects Version/s: 4.0.1
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: ZZ_Archive
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Enterprise - v4.0.1 (864), Windows Server 2008 R2 x64, Oracle 10g v10.2.0.5, ojdbc14.jar use 'jdbc:oracle:thin' in db_url, JBoss 5.1.1 EAP, JDK 6 U27 X64, NTLM with SSO, Clustered Schema 1, IE9, Windows 7.
    • Testcase ID:
      Hide

      sanity-762

      Show
      sanity-762

      Description

      Steps to reproduce:
      1. Navigate to http://host:port/wcmqs
      2. Navigate to any blog (e.g. http://host:port/wcmqs/blog/blog3.html)
      3. Log in ad admin user

      Result:
      "A form could not be found, has an 'itemKind' and 'itemId' been provided?"
      Please, refer to the attachment

      4. Go back to blog (e.g. http://host:port/wcmqs/blog/blog3.html)
      Result: user is logged in

      5. Click on some awe element, e.g. Create Article
      Result: script error
      Please, refer to the attachment

      Note: works fine in FF11
      TatianaK

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              closedissues Closed Issues
              Reporter:
              alfrescoqa Alfresco QA Team
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              7 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Time Tracking

                Estimated:
                Original Estimate - Not Specified
                Not Specified
                Remaining:
                Remaining Estimate - 0 minutes
                0m
                Logged:
                Time Spent - 1 week, 1 day, 3 hours
                1w 1d 3h