Uploaded image for project: 'Share Application'
  1. Share Application
  2. SHA-1741

CLONE - Advanced Search Yields No Results When Using Hyphens in Custom Property Values

    Details

    • Bug Priority:
      Category 1
    • ACT Numbers:

      Community

    • Work Funnel:
      Maintenance
    • Story Points:
      3

      Description

      Alfresco Advanced Search is broken when a custom property value contains a hyphen. For example, doing a Full Text Search for
      my:customProp:"My Custom - Property Value"
      yields results, but when creating a custom Advanced Search form to search for the property using a selectone.ftl control (dropdown) using the above value it yields no results. I've tracked down the bug to a missing semicolon at line 980. I've attached the fixed source.

        Attachments

          Issue Links

            Structure

              Activity

                People

                • Assignee:
                  Unassigned
                  Reporter:
                  solovewicz Cory Solovewicz (Inactive)
                • Votes:
                  0 Vote for this issue
                  Watchers:
                  4 Start watching this issue

                  Dates

                  • Created:
                    Updated:
                    Resolved:

                    Time Tracking

                    Estimated:
                    Original Estimate - 0 minutes
                    0m
                    Remaining:
                    Remaining Estimate - 0 minutes
                    0m
                    Logged:
                    Time Spent - 1 hour
                    1h

                      Structure Helper Panel