Uploaded image for project: 'Share Application'
  1. Share Application
  2. SHA-2030

onActionFormDialog action: form dies when submitting with mandatory empty parameters

    Details

    • Bug Priority:
      Category 3
    • Security Severity:
      None
    • Work Funnel:
      Maintenance

      Description

      How to reproduce?

      run the attached all-in-one project (SDK 3.0.0-beta-5) and execute the "test-onActionFormDialog" action against any node

      Expected Behaviour?

      When submiting with the mandatory param empty, the dialog should inform the user about the missing value(s) and remain visible

      Actual Behaviour

      The dialog informs about the missing value(s) but disappears and no error is shown, obviously action is not executed

        Attachments

          Issue Links

            Activity

            Hide
            resplin Richard Esplin added a comment -

            Angel Borroy mentioned that this looks like a regression of MNT-12659.

            Douglas Cassiano Rodrigues Paes says that he sees it in 201605 GA.

            Show
            resplin Richard Esplin added a comment - Angel Borroy mentioned that this looks like a regression of MNT-12659 . Douglas Cassiano Rodrigues Paes says that he sees it in 201605 GA.
            Hide
            douglascrp Douglas Cassiano Rodrigues Paes added a comment -

            That's right. I see the same behavior on 201605-GA.

            Show
            douglascrp Douglas Cassiano Rodrigues Paes added a comment - That's right. I see the same behavior on 201605-GA.
            Hide
            resplin Richard Esplin added a comment -

            Kevin Roast: Can you help us figure out which team should look at this issue?

            It has a clean test case for reproducing it.

            Show
            resplin Richard Esplin added a comment - Kevin Roast : Can you help us figure out which team should look at this issue? It has a clean test case for reproducing it.
            Hide
            kroast Kevin Roast added a comment -

            Yes it does look like a possible regression. It should be added to the WebApps bug backlog.

            Show
            kroast Kevin Roast added a comment - Yes it does look like a possible regression. It should be added to the WebApps bug backlog.

              People

              • Assignee:
                kroast Kevin Roast
                Reporter:
                mikel.asla.keensoft Mikel Asla
              • Votes:
                1 Vote for this issue
                Watchers:
                4 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated: