[MNT-15490] When clicking on a folder name in search results that contains an ampersand (&), you are taken to an error page Created: 13-Jan-16  Updated: 03-Oct-16  Resolved: 04-Jul-16

Status: Closed
Project: Service Packs and Hot Fixes
Component/s: Share Application
Affects Version/s: 5.0.2.1
Fix Version/s: 5.0.4

Type: Service Pack Request
Reporter: John-Taylor Smith [X] (Inactive) Assignee: Closed Bugs (Inactive)
Resolution: Fixed Votes: 1
Labels: kanban
Remaining Estimate: 0 minutes
Time Spent: 3 hours
Original Estimate: Not Specified
Environment:

Solr 4


Attachments: PNG File error.png    
Bug Priority:
Category 3
ACT Numbers:

00589126, 00606751 premier

Build Location: https://releases.alfresco.com/Enterprise-5.0/5.0.4/build-00030/ALL/

 Description   

Description
If a folder contains ampersand (&) in folder name and if you search for the folder, the search results page generates incorrect url.

Supporting evidence
See attached screenshot
Also reproduced in 5.0.2.5

Steps to reproduce

  1. Create a folder in any site with name "1111 a & b"
  2. Now search for term "1111 a" in top right search box
  3. The search results gives "1111 a & b" as part of search result
  4. When you click on search result it takes to you a page showing error message "No items"

Expected Behaviour
Clicking on folder in search results takes you to the content of the folder. This is the observed behavior when the ampersand is replaced with "and".

Observed Behaviour
User taken to a screen with red banner saying "no items".


Generated at Sun Mar 07 18:46:00 GMT 2021 using Jira 7.13.15#713015-sha1:7c5ddd2c3e1709974ae9c48c17df8edd3919fe2c.